Hayatımda imzası olan parfümler

Merhabalar,

Daha önce kokulardan ve benim parfüm koleksiyonumdan bahsetmiştim okumadıysanız tıklayın. O yazımda daha önce kullanıp bitirdiğim ama sevdiğim ve yeniden koleksiyonuma katmak istediğim parfümlere fırsat kalmamıştı 🙂 Sizin de bitirip vazgeçemediğiniz kokular mutlaka vardır, belki geçmişe götüren, yüzünüzü gülümseten veya size güzel şeyler anımsatan…

İşte benim bitirdiğim halde vazgeçemediğim ve parfüm koleksiyonuma kesinlikle yeniden katacağım çünkü beni alıp güzelliğe, mutluluğa götürüyormuş gibi hissettiren parfümler:

Burberry Weekend (Gençliğe ilk adım attığım yıllardaki vazgeçilmez parfümüm, veeee sevgili eşimin çıktığımız zamanlarda bana aldığı ilk hediye 😉 Bu sebeplerden benim için yeri ayrı olan bir parfüm)

“İşte kadınlar için hafta sonu kadar rahatlatıcı bir koku. Hafta sonuna adanmış olan bu country parfüm ile haftanın favori günlerin hakkını vereceksiniz. 1997 yılında Nathalie Lorson tarafından oluşturulmuş olan Burberry Weekend, üst notalardaki ferahlatıcı çiçek kokuları ile temeldeki odunsu kokuların mükemmel bir karışımı. Üst notalarda turunçgiller; orta notalarda sümbül, sıklamen, zambak; alt notalarda sandal ağacı, sedir ve misk.”

Avon Perceive

“Yolculuk zamanı… Dogru zamanın gelmesini beklemeden şimdi yoğun duygulara doğru yolculuğa çıkın. DUYGUSAL. KENDİNE GÜVENEN. ETKİLEYİCİ Üst notalarında beyaz biber, sarı frezya ve gardenya bulunan etkileyici parfümün orta notalarında armut ve erik kokuları bulunmaktadır. Parfümün alt notalarını ise sandal ağacı, vanilya ve egzotik çiçekler tamamlamaktadır.”

Avon Wish of Love

“Aşkı arayan kadınlar için.. Çiçek ve meyve kokularının birleşimiyle oluşan romantik bir buket.. Kızılcık meyvesi ve kiraz çiçeğinin muhteşem uyumune ortanca ve gül yapraklarının zarif dokunuşları eşlik eder.”

Avon Slip Into

“GÖZ ALICI ETKİLEYİCİ TILSIMLI Amber ve çiçek notaları ile gelen saf çekicilik”

Avon Celebre

“Canlı, kadınsı, neşelendirici bir kokudur. Yazın da kışında kullanılabilen bu parfüm genelde yazın daha çok tercih edilir. Çiçeksi  meyveli ve belirgin bir kokudur. EDT olmasına rağmen kalıcı bir parfüm olup içeriğinde su meyveleri, beyaz şeftali, ve çiçekler var.”

Bu parfümler sanki hayatıma imza atmış gibi, mutlaka hayatımın bir bölümünde – ki hatırladıkça mutlu oluyorum – yer edinmişler, dolayısıyla bu kokuları duydukça o anları tekrar yaşıyor gibi oluyorum. Bakalım kullandığım hangi parfümler daha hayatıma imza atacak? Zamanla göreceğiz 😉

Sizin hayatınızda vazgeçemediğiniz parfümler neler, siz de hayatınızda o parfümün varlığını yüzünüzde bir gülümsemeyle hissediyor musunuz?

Yorumlarınızı, istek/önerilerinizi, sorularınızı bekliyorum.

Yeni paylaşımlarda buluşmak ümidiyle… Takipte kalın 🙂

Leave a Comment