Hayatı taşımak???

Merhabalar,

Uzun süredir vakit ayıramadım yazı yazmaya, paylaşımlarım azaldı, farkındayım. Evimizi taşımakla uğraşıyorduk. Daha önce taşınmış olanlar bu sürecin ne kadar meşakatli olduğunu bilir. Hakikaten hiç de kolay değilmiş, aslında tüm hayatınızı taşıyormuşsunuz.

 

Bir evin içinde yaşarken ne kadar eşyanız olduğunun farkına bile varmıyorsunuz aslında. Eşyalar toparlandıkça koliler, çuvallar arttıkça artıyor. Tüm bunları nereye sığdırmışım diyorsunuz. Ben 2+1 bir evde oturuyordum 2 seneli de evli olunca fazla zorlanmam diye düşünmüştüm. Eşim ile çalıştığımız ve izin almadan taşınmayı düşündüğümüz için kişisel (özel) eşyalarımız hariç toplamayı da nakliye firmasına yaptırmaya karar verdik. Epeyce araştırdıktan sonra, daha önce iş yerimizden 3 arkadaşın da evini taşıyan ve memnun kaldıkları bir firmada karar kıldık.

 

Bu taşınmadan sonra anladığım bir şey: Herşey de olduğu gibi taşınma da şans işiymiş. Anladığınız üzere şans bizden yana değildi 🙁 ve şu kadar söyleyeyim bir çok eşyamız kırıldı, zarar gördü, sonuçta yerleşebilmemiz yaklaşık 2 ayımızı aldı, iş dönüşü gelip evde de çalışmanın yorgunluğu da cabası tabi :@ Yine bu taşınmayla anladığım bir şey: Kendimizi sağlama alıp bir daha taşındığımızda eşyalarımızı kendimiz paketleyeceğiz 😉 Neyse çok uzatmayacağım maalesef hala yıkanmayı bekleyen kıyafetler var. Evet yanlış okumadınız. Tüm kıyafetlerimizi çuvalların içine tıktıkları için hepsini posta posta yıkamak zorundaydık, Alah’tan zor kısmı atlattık, bir dahaki taşınmaya kadar tabi 😉 Ufak bir dip not: Kendi evimizi almak nasip olur da umarım taşındıktan sonra uzunca bir süre nakliyatçılarla uğraşmayız, hakikaten çok zormuş. Tabi aranızda taşınacaklar varsa gözünüzü korkutmayayım, umarım sizin nakliyatçılardan yana şansınız yaver gider de zahmetsiz taşınırsınız 😉

Yorumlarınızı, istek/önerilerinizi, sorularınızı bekliyorum.

Yeni paylaşımlarda buluşmak ümidiyle… Takipte kalın 🙂

Leave a Comment