Seacret Jel Peeling ???

Merhabalar,

Bugün sizlere Ölüdeniz’den gelen mineraller sunan Seacret markasının zengin mineralli jel peeling ürününden bahsetmek istiyorum.

Ürünün vaatleri ve önerilen kullanım şekli türkçe olarak şu şekilde:

“Cildinizi zengin Ölü Deniz Mineralleri ve bitki özleri (Papatya, Aloe-Vera) ile temizleyin ve arındırın. Ölü hücreleri kaldırmaya yardımcı olur ve cildi yumuşak ve pürüzsüz bırakır. Etkili ve tüm cilt tipleri için uygundur.”

“Yüz ve boyna uygulayın. Soyma efekti için hafifçe bir dakika masaj yapın. İyice durulayın ve hafifçe kurutun.”

Haftada bir kullanılması tavsiye edilen bu ürün diğer Seacret ürünleri gibi AVM’lerdeki Seacret standlarında satılmakta ve ben de daha önce de ürünlerini kullanıp memnun kaldığım bu markanın bu kez de bu ürününü bir süre önce satın aldım.

Standta deneyip beğenerek aldığım bir üründü ancak evde kullandığımda yüzümde kızarıklıklara ve hassasiyete neden oldu. Belki dönemsel faktörler etkilemiştir ya da ilk kullanım ile alakalıdır diye bir süre sonra tekrar denemek üzere rafa kaldırmıştım. Geçenlerde yeniden şans vereyim istedim ve önerildiği şekilde yüzüme ince bir tabaka uyguladım, sıra hafif bir masaj ile soymaya gelince özellikle çene-yanak arasındaki bölgedeki ürün cildimi tahriş etti.

 

Alırken bileğimin iç kısmında deneme yapılıp ürün bana öyle tanıtılmıştı ve etkisine hayran kalmıştım. Ancak sonra düşününce, bileğin iç kısmı tamamen tüysüz bir bölge ama yüz bölgesinde gözle görülmeyecek kadar ince tüyler bulunuyor, ürünün tamamen temizlenememesi ve ciltte kalması bu sebepten olabilir ayrıca bilekteki deri ince de olsa yüzümüz daha hassas ve bu ürün kesinlikle hassas ciltler için uygun değil. Tavsiyem ürünü almaya niyetlenenlerin standta bileğinde değil yüzünün küçük bir kısmında deneyip alması, özellikle hassas ciltliler ve beyaz tenliler (genelde beyaz tenli kişiler daha fazla hassasiyet problemi yaşarlar).

Ve son bir not: Bir markanın değerlendirmesini tek bir ürünle yapmak doğru olmaz. Seacret markasına ait kullanmış olduğum başka ürünler de oldu ve sıkıntı yaşamadım. Onlardan da başka bir yazımda bahsederiz 😉

Yorumlarınızı, istek/önerilerinizi, sorularınızı bekliyorum.

Yeni paylaşımlarda buluşmak ümidiyle… Takipte kalın J

Leave a Comment